Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 19 Ιουνίου 2023 σε παραλίμνιο, πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης των Ιωαννίνων η Τελετή Αποφοίτησης των μαθητών Λυκείου του Ζωγράφειου Σχολείου Ελληνο-Αυστριακής Αγωγής. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμη η Διοίκηση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου, οι οικογένειες των αποφοίτων, ενώ την τίμησαν με την παρουσία τους προσκεκλημένοι και εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων της περιοχής.
Την Τελετή Αποφοίτησης άνοιξε η  Διευθύντρια του Ζωγράφειου Λυκείου κ. Ευαγγελία Νάτσικα, η οποία συνεχάρη τους μαθητές τονίζοντας ότι η ολοκλήρωση της σταδιοδρομίας τους στο Ζωγράφειο Σχολείο Ελληνο-Αυστριακής Αγωγής, σηματοδοτεί την ταυτόχρονη έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή τους, που δεν είναι άλλο από τις ακαδημαϊκές σπουδές. Στη συνέχεια η κ. Ευ. Νάτσικα δήλωσε πεπεισμένη, ότι η άριστη ποιότητα του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου στο πρώτο Ευρωπαϊκό Σχολείο της Ηπείρου θα αποτελέσει πολύτιμο σύμμαχο για μια επιτυχημένη ακαδημαϊκή πορεία, που θα εγγυηθεί στη συνέχεια και την επαγγελματική καταξίωση των αποφοίτων.
Μετά την απονομή στους αποφοίτους των Απολυτηρίων Τίτλων και των αναμνηστικών δώρων η βραδιά ολοκληρώθηκε με δεξίωση, μουσική, βεγγαλικά και πολύ κέφι!