Το Ζωγράφειο Σχολείο εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων Μπάσκετ και τελειόφοιτη μαθήτρια του Λυκείου μας, Αγγελίνα Χρηστάκη, για τη συμμετοχή της στο EuroBasket U18 που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η επιτυχία της νεαρής αθλήτριας να συμμετάσχει στην αγαπημένη Εθνική όλων των Ελλήνων, αμέσως μετά την επιτυχία της στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις όπου εισήχθη στη σχολής της πρώτης επιλογής της, μας κάνει όλους περήφανους και αποδεικνύει ότι ο προγραμματισμός, η μεθοδικότητα, η προσήλωση στο στόχο και η σκληρή δουλειά φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα ταυτόχρονα και στο στίβο της γνώσης αλλά και στο στίβο του αθλητισμού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αγγ. Χρηστάκη είχε καταλυτική συμβολή στους δύο πρώτους νικηφόρους αγώνες της Εθνικής μας, καθώς στη νίκη επί της Λετονίας (75-64) πέτυχε πέντε (5) καθοριστικούς πόντους, ενώ και στη νίκη με ανατροπή επί της Τσεχίας (71-67) πέτυχε έξι (6) πολύτιμους πόντους.
Πάντα επιτυχίες και διακρίσεις Αγγελίνα! Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς σου αλλά και στο γυναικείο τµήµα µπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα.