Τo Ζωγράφειο Σχολείο δικτυώνοντας τα μέλη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας μέσα από τη δράση “ΖΩΓΡΑΦΕΙΟ CLUB” προσφέρει ειδικές εκπτωτικές προσφορές, που προέρχονται και απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο από και προς τα μέλη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας. Ειδικότερα, το Σχολείο προσφέρει τη δυνατότητα να προβληθούν δωρεάν οι επιχειρήσεις τις οποίες κατέχουν ή εργάζονται σε αυτές οι κηδεμόνες των μαθητών μας από το Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο και το Λύκειο, κατέχουν ή εργάζονται σε αυτές τα μέλη της διοίκησης και του προσωπικού του Σχολείου ή συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού και κατέχουν οι προμηθευτές του Σχολείου. Επίσης, μέσα από ειδικές εκπτωτικές προσφορές που παρέχονται για την αγορά ή τη μίσθωση προϊόντων και υπηρεσιών από και προς όλους εσάς, θα δοθεί σε όλους μια πολύτιμη οικονομική στήριξη μέσα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.
Οι κάρτες μελών για το “ΖΩΓΡΑΦΕΙΟ CLUB” έφτασαν στο Σχολείο και μπορείτε να τις παραλάβετε από το Σχολείο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Θα δοθεί από μία κάρτα (ανά κηδεμόνα μαθητή/τριας / εργαζόμενο / προμηθευτή) προκειμένου να την επιδεικνύετε όταν θα κάνετε χρήση των συγκεκριμένων προσφορών. Η χρήση της κάρτας είναι οικογενειακή (μόνο για την οικογένεια κάθε μαθητή / εργαζόμενου / προμηθευτή) και δεν επιτρέπεται η μεταβίβασή της και χρήση της από τρίτους.
Ήδη έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Σχολείου: https://www.zografeio.gr/zografeioclub/ οι συμβεβλημένες επιχειρήσεις και οι προσφερόμενες ειδικές εκπτωτικές προσφορές στο πλαίσιο της δράσης “ ΖΩΓΡΑΦΕΙΟ CLUB”, που προέρχονται και απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο από και προς τα μέλη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας. Ταυτόχρονα, οι κάρτες διαθέτουν “QR-Code” και μέσω ειδικού barcode εμφανίζουν στο κινητό σας τηλέφωνο το παραπάνω link. Επιπλέον, στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις υπάρχει στην είσοδο αυτοκόλλητο σήμανσης της δράσης.
Ας γνωρίσουμε τις επιχειρήσεις των δικών μας ανθρώπων, τις ειδικές προσφορές που παρέχουν αποκλειστικά για όλους εμάς σε προϊόντα και υπηρεσίες και ας επωφεληθούμε από αυτές, στηρίζοντας οικονομικά τους δικούς μας ανθρώπους. Δηλαδή εσάς!