Σε έναν ακόμα έγκριτο μαθητικό διαγωνισμό διακρίθηκαν οι μαθητές του Ζωγράφειου Σχολείου αναδεικνύοντας τις υψηλού επιπέδου γνώσεις που διαθέτουν στο πεδίο της οικονομικής επιστήμης. Πρόκειται για τους μαθητές Λυκείου Ιωάννου Ο. (Γ΄ tάξη) και Λιάμη Δ. (Α΄ τάξη) οι οποίοι διακρίθηκαν στον Α΄ Περιφερειακό Γύρο και προκρίθηκαν στον 2ο Περιφερειακό Γύρο της Οικονομικής Ολυμπιάδας.
Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το ΚΕΦίΜ-Μάρκος Δραγούμης με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το Τσέχικο Ινστιτούτο Οικονομικής Εκπαίδευσης (INEV) ως υπεύθυνος φορέας του διεθνούς σκέλους του διαγωνισμού και τυγχάνει της υποστήριξης της Τράπεζας της Ελλάδας. Στην Επιστημονική Επιτροπή της Οικονομικής Ολυμπιάδας μετέχουν διαπρεπείς οικονομολόγοι από τον ακαδημαϊκό και τον επιχειρηματικό κόσμο, ενώ ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 Λυκείων της χώρας.
Στους μαθητές μας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία τους και πολλές ευχές για επιτυχία και στους επόμενους γύρους!